петок, август 12, 2022

таг: група

Шилегов: За 70 милиони правиме 2 траси на БРТ, а...

Опозицијата реагираше на заемот од 70 милиони евра од ЕБОР за проектот Брз Автобуски Транспорт во Град Скопје. Советничката група на ВМРО ДПМНЕ во...