среда, декември 1, 2021

таг: голак

Стотина граѓани го чистеа Голак со срце

Со срце за Голак, стотина граѓани на Делчево, претставници од институции, организации, здруженија, како и вработени во Општина Делчево и ЈКП „Брегалница“...

Во сабота, 5 јуни во Делчево еколошка акција „Со срце за...

По повод Светскиот денот на животната средина, 5 Јуни, Општина Делчево организира екоакција за чистење на дивите депонии создавани по патот кон...