четврток, март 30, 2023

таг: водоводна линија

Започна изградбата на нов крак на водоводна линија во селот Карбинци

 ЈП Плачковица во Општина Карбинци започна со изградба на нов крак на водоводна линија во селото Карбинци. „350 метри ќе биде продолжена линијата со можност...

Комплетно променета водоводната линија на улицата Личка

За само седум дена е завршена промената на водоводната линија на улицата Личка во Штип, која не била реконстурирана повеќе од 40 години. За...

Реконструкција на главната водоводна линија во Тработивиште (видео)

Жителите на делчевско Трботивиште добиваат поквалитетно водоснабдување преку започнатите работи  на  реконструкција и санација на главната водоводна линија каде екипи на ЈКП „Брегалница“ вршат...