среда, декември 1, 2021

таг: Владо Тасевски

Шилегов: Ги поттикнуваме младите стручно да се образуваат за да бидат...

Во рамки на втората фаза од кампањата за промоција на средното стручно образование „Учи паметно, работи стручно“ чија цел е идните средношколци да се...