петок, октомври 7, 2022

таг: Виницавидео

Воениот оркестар и Баталјонот за почести на одбележувањето на денот на...

Звуците од лимените инструменти маршираа под вештите команди на диригентот на Воениот оркестар на АРМ коишто одекнуваа  во просторот и времето на огромниот плоштад...