понеделник, август 15, 2022

таг: виз ер

Во недела ќе се трча 17 -от Скопски маратон

Градот Скопје и годинава ќе ги отвори вратите за натпреварувачите од целиот свет кои ќе учествуваат во најмасовната спортска манифестација во нашата земја –...