вторник, јануари 31, 2023

таг: видеокрушево

Не само историја, Крушево нуди и авантуризам и височини кои повикуваат...

Не само по своето славни минато со златни букви испишано во македонската историја, не само како роден град на нашата музичка легенда Тоше Проевски,...

Христоски: Крушево е споменична целина, за една улица се собира документација...

Да се биде градоначалник на Општина Крушево од една страна е предизвик, но од друга страна одговорност, посебно што станува збор за општина со...