вторник, септември 28, 2021

таг: Васко Карангелески

Аеродорм добива ново сообраќајно решение – Почна пробивањето и изградбата на...

Градот Скопје денеска во општина Аеродром започнува со изградба и пробивање на улицата Васко Карангелески и реконструкција во делот каде што таа веќе е...