вторник, септември 28, 2021

таг: вакцинација

Градоначалникот Шилегов се вакцинираше против Ковид-19

Во центарот за вакцинација во салата „Борис Трајковски“, градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, го оствари своето право, но и обврска за вакцинација против Ковид-19. Шилегов...