четврток, март 30, 2023

таг: број

(ВИДЕО) Не пали ги стрништата, јавете се за бесплатно подигнување на...

Доколку во овој период од годината се одлучите да запалите стрниште, имајте во предвид дека ризикувате да заработите казна од 200 евра, а исто...

(ВИДЕО) На 193 пријави палење огнови на отворено

193 е телефонскиот број на кој граѓаните на Град Скопје може да пријавуваат во секое време случаи на палење огнови. „И оваа година одговорно пристапуваме...

Скопјани лани двојно помалку пријавувале огнови на отворено на бројот 193...

Град Скопје продолжува да ја реализира кампањата за пријавување огнови на отворено на бесплатната телефонска линија 193, од таму информираат дека во текот на...