среда, јули 28, 2021

таг: брз автобуски транспорт

Сонот на скопјани реалност: Скопје е првиот град на Балканот кој...

Горди сме што Скопје е првиот град на Балканот кој ќе воведе БРТ систем, што не е само успех на градот, туку успех за...

Шилегов: Постои разлика кога правите нешто за себе и кога правите...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов илустративно покажа колку ќе чини Брзиот Автобуски Транспорт. Тој во објавата на Фејсбук вели дека постои разлика кога...

Шилегов: Брзиот автобуски транспорт во Скопје ќе чини 10 пати помалку...

На Скопје одамна му треба итен стратешки одговор на проблемот со бавниот и нееколошки градски транспорт, вели градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во...