петок, август 12, 2022

таг: Босна и Херцеговина

(ВИДЕО) Скопјани ќе добијат нов модерен булевар со шест коловозни ленти

Улицата Босна и Херцеговина пред почетокот на реконструкцијата имаше само две ленти и вкупна површина од 7 метри, сега новиот модерен булевар располага со...

Продолжуваат активностите од втората фаза од проектот за изградба на булеварот...

Град Скопје информира дека продолжува со градежните активости за реализација на втората фаза од проектот за изградба на булеварот Босна и Херцеговина. Овие денови...