четврток, декември 1, 2022

таг: билтенштип

Дневен билтен на Општина Штип – 28.03.2018

Присуство на деловна средба на компаниите од Регионалната комора со седиште во Штип и Битола. Денеска, 28.03.2018 г., градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски ќе...