четврток, декември 1, 2022

таг: бизнис идеи

Општина Струмица додели по 1000 евра за младите со најдобри бизнис...

Поттикнување на младите да размислуваат за развивање на своите бизнис идеа, а Струмица да биде центар на младите, е цела на еден од актуелните...