петок, август 12, 2022

таг: асфалтен слој

Нов асфалтен слој добиваат најфрекфентните градски улици во Македонска Каменица (видео)

Интензивирани се работите на реконструкција на улиците на најфрекфентните улици во централното подрачје на Македонска Каменинца. Увид во работите изврши градоначалничката Соња Стаменкова, која соопшто...