вторник, септември 28, 2021

таг: асистенти

Јавен повик за ангажирање на образовни асистенти

Град Скопје објави Јавен повик за ангажирање асистенти за потребите на учениците со посебни образовни потреби во Средните училишта на Град Скопје за учебната...