петок, август 12, 2022

таг: аргач

Привршува партерното уредување на местото Аргач во центарот на Штип

Во завршна фаза е партерното уредување на местото наречено Аргач во центарот на Штип, кое долги години беше запоставено. Се работи за 600 квадратни...