сабота, јануари 29, 2022
Loading Events

Past Events › Општина Штип

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

април 2018

Пролетно чистење и уредување“ во УЗ Сењак

април 11, 2018 - април 12, 2018

Денеска продолжува акцијата „Пролетно чистење и уредување“ на урбаната заедница Сењак, во која се вклучени раководството на УЗ Сењак во соработка со ЈП „Исар“, ЈП „Стипион 2011“, како и ТППЕ и институциите коишто се наоѓаат во УЗ Сењак. Тимови на РЕ Паркови и зеленило при ЈП „Исар“ денеска ќе извршуваат работа во урбаната заедница Сењак, со фокус кај плацот за новата детска градинка, каде ќе присуствува и директорот на ЈП „Исар“, Живко Тасев. Екипи на ЈП „Стипион 2011“ ќе ја…

Find out more »
+ Export Events