Костадинов: Портите на Струмица секогаш се отворени за добредојде на спортистите

Струмица беше домаќин на меѓународниот турнир во женски фудбал со поддршка на Општината, а кој што се одржува во рамките на подготовките на претстојната фудбалска сезона во Струмица. На турнирот учествуваа женските фудбалски клубови Црвена Звезда – Белград и Машинац – Ниш од Република Србија, Елпидес- Кардитса од Република Грција и Тиверија -Струмица од Република Македонија, а натпреварите се играа на игралиштето со вештачка трева.

Учесниците ги поздрави и наградите на најдобрите, им ги врачи вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *