понеделник, април 23, 2018

Дневен билтен на Општина Штип – 23.04.2018

Спортско – еколошки настан Денеска, 23.04.2018 г., Општина Штип со децата од средните групи од детските градинки ќе организира спортско-еколошки настан на тема „Живеам здраво...
Македонски Медиа Сервис

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

0фановиLike
7претплатнициПретплати се

НАЈЧИТАНИ